Selecteer een pagina

Wil jij ook een leuke bijverdienste met webcam werk?

Werken als webcam girl is een leuke manier om wat extra geld te verdienen. Ideaal als je studeert of als je een baan hebt waarvan het salaris niet al te hoog is. Je kunt webcam werk gewoon vanuit huis doen, je hoeft er niet eens de deur voor uit. Veel van de meiden die werken voor Pretcams.nl doen dit werk op de tijden dat ze er ruimte voor hebben in hun agenda. De mannen die onze website bezoeken zijn ook op verschillende tijdstippen online dus er zijn altijd meiden nodig die achter de cam aan de slag gaan.

Overdag werken of liever ’s avonds?

Als je als webcam girl aan de slag wilt heb je veel vrijheid. Jij bepaalt wanneer je werkt en wanneer niet. En je privacy blijft altijd gewaarborgd. Je kunt bijvoorbeeld op vaste tijden online zijn zodat de mannen die graag met jou webcammen weten wanneer je er bent. Dat kan 1 keer per week maar ook elke dag als je dat wilt. Je bepaalt zelf wanneer je de webcam aanzet en wanneer je beschikbaar bent voor een spannende webcam chat met een man die speciaal voor jou heeft ingelogd. Je kunt natuurlijk ook ’s nachts werken als je dat graag wilt. Webcam werk kun je op ieder moment doen. Veel mannen vervelen zich ’s nachts en loggen in op Pretcams.nl om te zien of er nog een lekkere meid online is waarmee ze pret kunnen hebben. En als jij dat toevallig bent dan komt dat weer heel goed uit natuurlijk.

Wat heb je nodig als webcam girl?

Werken als webcam girl is heel eenvoudig als het gaat om wat je ervoor nodig hebt. Je hoeft alleen maar een laptop te hebben met webcam, zodat de mannen die voor jou inloggen je kunnen zien. En daarnaast moet je natuurlijk beschikken over sexy outfits en sexspeeltjes waarmee je aan de slag kunt. Je snapt natuurlijk wel dat het niet de bedoeling is dat je in je spijkerbroek en slobbertrui achter de cam gaat zitten. Een webcam meisje kleedt zich sexy en verleidelijk. Alsof je achter het raam zit in de rosse buurt, alleen zit jij lekker thuis en ziet niemand wat je aan het doen bent. Dat is het grote voordeel van webcam werk.

Je anonimiteit is gewaarborgd

Natuurlijk doe je je werk als webcam girl anoniem. Je krijgt een profiel op onze website van Pretcams.nl en daar gebruik je een door jou gekozen schuilnaam. Veel meiden die werken als webcam dame gebruiken daarnaast een vermomming met een pruik. Zo is er de garantie dat niemand je herkent als toevallig een bekende ineens op jouw kanaal zou inloggen. Zorg er daarom ook voor dat de ruimte waar je werkt niet herkend kan worden aan bepaalde attributen. Hoe anoniemer je bent, hoe beter het is. Zo kun je nooit buiten je werk worden lastiggevallen door mannen die meer van je willen dan alleen maar naar je kijken als je achter de cam aan het werk bent.

Wat verwachten de mannen van een webcam girl?

Mannen verwachten van een webcam girl dat ze door haar verleid worden. Dat betekent dus dat je een rollenspel moet spelen op het moment dat je achter de cam zit en een man bij je inlogt. Voordat je achter de webcam plaatsneemt heb je je ‘werkkleding’ al aangetrokken, meestal sexy lingerie of een spannend stoeipakje. Het gebruik van sexspeeltjes maakt het werk vaak makkelijker. Je kunt een vibrator gebruiken of een ander speeltje wat je prettig vindt. De mannen die bij jou inloggen kunnen naar je kijken en reageren op wat je doet.

Rollenspellen doen achter de webcam

Veel mannen hebben bepaalde fantasieën die ze werkelijkheid willen laten worden achter de webcam. Het gaat dan soms om SM, maar vaak ook gewoon om een fantasie die ze hebben en die ze nu wel eens werkelijkheid willen laten worden. Zo kan een man fantasieën hebben over sex met een verpleegster, sex met de juf op school of luiersex. Als een man aangeeft dit soort fantasieën te hebben dan kun je daarin meegaan door de rol te spelen die hij graag wil zien. Je kunt hiervoor speciale attributen gebruiken. Online kun je sexy pakjes kopen met openingen op bepaalde plaatsen waardoor het er allemaal heel geil uitziet. Als je een afspraak hebt met een man die het graag een keer met een verpleegster wil doen dan kun je een sexy zusterpakje aantrekken en hem daarin begroeten.

Naakt voor de camera

Natuurlijk is het wel de bedoeling als je webcam werk doet dat je wat van jezelf laat zien. Preuts moet je dus zeker niet zijn. Mannen willen wel wat meer zien dan een blik in je decolleté. Vaak werkt het goed om in een sexy outfit aan een afspraak voor webcammen te beginnen en die stukje bij beetje uit te trekken. Zo zorg je ervoor dat de man met wie je contact hebt opgewonden raakt. Hoe lang een sessie duurt kan verschillen. Sommige mannen komen snel klaar en dan hebben ze er ook voor dat moment wel genoeg van. Maar er zijn ook mannen die het langer volhouden. Het is wel de bedoeling dat je het spel mee blijft spelen zolang de man dat wil. Hij is tenslotte degene die betaalt. Wel kun je vooraf een tijd afspreken van bijvoorbeeld een uur of een half uur.

SM rollenspel

Een bepaalde groep mannen denkt bij webcam sex aan SM. Dat komt dan omdat ze een partner hebben die daar niet van gediend is of ze zijn single. Je kunt in dit rollenspel meegaan door gebruik te maken van bijvoorbeeld bandage of handboeien. Het kan voor een man heel geil zijn als jij je tijdens het sexcammen blinddoekt of een masker draagt. Het is belangrijk voor de beleving van je klant dat je zoveel mogelijk mee gaat in zijn fantasieën. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je jezelf pijn gaat doen als de klant daarom vraagt. Je mag dus wel je eigen grenzen aangeven. Het is vaak het makkelijkst als je aangeeft dat jij graag de leidende rol wilt spelen. Dan houd je zelf de controle over wat er gebeurt.

Een trio met de webcam

Soms gebeurt het dat een stel zich meldt voor een trio. Dit zijn vaak stellen waarvan de vrouw fantasieën heeft over sex met een vrouw. Ze willen dit dan in de vorm van een trio uitproberen. Voordat ze een afspraak maken met een sexwerker voor het echte werk willen sommige stellen via webcam sex ontdekken of ze het echt spannend genoeg vinden. Het kan dus gebeuren dat je tijdens je werk als webcam meisje te maken krijgt met een stel. Op zich maakt dit voor je werk niet veel uit. Je doet gewoon wat je anders ook doet, namelijk laten zien dat je met sex bezig bent en je klanten daarvan laten genieten.

Mag je er zelf ook van genieten?

Natuurlijk mag je zelf ook genieten. Het is geen probleem als je een orgasme krijgt tijdens het webcam werk. Des te meer plezier heb je in je werk. Het is om die reden aan te raden om dit werk niet voor de hele dag te doen. Het is vaak erg bevredigend als je een paar uur per dag achter de cam zit. Je kunt dit natuurlijk op meerdere momenten doen bijvoorbeeld ’s morgens en ’s avonds of ’s middags en ’s nachts. Wanner jij beschikbaar bent bepaal je helemaal zelf.

Aan welke eisen moet ik nog meer voldoen?

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat als je dit werk gaat doen. Als je een relatie hebt dan is het belangrijk dat je partner het goed keurt of dat je je avontuurtjes voor hem of haar geheim houdt. Je werkt als amateur webcam meisje en dat betekent dat je er geen speciale training voor krijgt. Je doet wat je ook zou doen als je privé met een man bent, alleen ga je in sommige opzichten een stapje verder. Je hoeft niet oogverblindend knap te zijn. Veel mannen geven juist de voorkeur aan een vrouw met natuurlijke rondingen. Natuurlijk helpt het wel als je er lekker sexy uitziet op de foto’s die we van jou op je profiel plaatsen. Als je wilt worden deze foto’s zodanig geplaatst dat je er niet herkenbaar op staat. Maar het advies is sowieso om een vermomming te dragen als je aan het werk bent als webcam girl. Dit voorkomt herkenning en daarmee mogelijk het risico op chantage.

Meld je aan als webcam girl

Bij Pretcams.nl zijn we op zoek naar leuke meiden die het werk als webcam girl wel zien zitten. Denk jij dat het webcam werk wat voor jou is, meld je dan nu bij ons aan. Het maakt niet uit wat voor uiterlijk je hebt en wat je leeftijd is. Een deel van onze bezoekers geeft de voorkeur aan een jonge meid van rond de 20 en een andere weer aan een oudere ervaren webcam girl van 35+. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je meerderjarig bent en dat betekent minimaal 18 jaar. De meeste meiden die webcam werk doen zijn 21 jaar of ouder.

Meer weten?

Wil je meer weten voordat je je aanmeldt bij Pretcams.nl voor webcam werk? Dan kun je ons altijd een berichtje sturen. We beantwoorden graag je vragen of geven je tips om jouw werk als cam girl extra leuk en spannend te maken. Als je nog geen ervaring hebt is het vaak prettig om contact te hebben met een dame die dit werk al langer doet. Ook dat kunnen we voor je regelen.